Flyttfirma & Transporthjälp

Flyttfirma & Transporthjälp

Transportera med oss på Tranport Stockholm

Planerar du att flytta? Vi hjälper dig med din flytt & transport.

Alla flyttar vi någon gång. Då vill man det ska kännas tryggt när man flyttar sitt bohag. Väljer du att få transporthjälp av oss på Transport Stockholm som flyttfirma kan du känna dig trygg. Flertalet möbler och föremål kanske har ett personligt och högt affektionsvärde medans andra föremål har ett större värde i kronor. Vi anpassar vår transport efter dina behov.

Med oss är ditt bohag i trygga händer!

– Vi bär, lastar och transporterar.
– Vi placerar enligt anvisad plats.
– Vi lämnar aldrig värdefulla föremål utan uppsikt.
– Vi har fulla försäkringar.
– Vi transporterar med dina önskemål i focus.

För oss är alla transporter lika viktiga.

Vi utför det mesta inom Flytt & Transporthjälp till konkurrenskraftiga priser. Vi hämtar även grovsopor i Stockholm och omnejd.

Här finns lite tips och råd inför din flytt.

När man står inför flytt till den nya bostaden kan det lätt kännas överväldigande. Det är mycket som ska göras inom en ganska snäv tidsperiod. Hela ditt hem ska packas ned i lådor och transporteras till din nya bostad. Inte minst så ska den gamla bostaden lämnas över till nya bostadsgäster i ett välstädat och fungerande skick. Det är ganska självklart att detta kan kännas väldigt stressigt. Frågor som om hur man ska hinna med allt kommer lätt fram och skapar stress inför flytten.

Det bästa för att förebygga denna stress vid flytt är att ha en noggrann planering om möjligt. Att göra en lista på saker som ska utföras underlättar.

– Titta på befintliga abonnemang och se till att flytta med dessa. Några abonnemang kanske ska sägas upp. Andra avtal ska flyttas med. Exempelvis hemförsäkring och elavtal.

– Flyttanmälan är viktigt att utföra så detta ska man absolut inte glömma bort. Registrera din flytt på skatteverket och beställ eftersändning av post under en övergångstid.

– Att boka en flyttfirma och även en städfirma i god tid så att allt flyter på vid flytt är alltid att rekommendera. Använd bra flyttkartonger av god kvalitet.

– Börja packa och sortera i god tid. Passa på att rensa bort saker och kläder som inte används längre. Kanske kan man fundera på att skänka detta till någon organisation.

– Märka upp kartonger med innehåll och även vilket rum det ska till vid den bostaden. Det blir också lättare att packa upp.

Nu finns det massor med tips och råd om vad man bör göra inför en avflyttning. Dessa ovanstående är några enkla tips i från oss och kanske kan vara till lite hjälp på vägen inför din flytt.

Hör av dig till oss med din förfrågan.

Välkommen!